X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol i Andorra la Vella signen un conveni de cooperació per a promocionar-se turísticament

L'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i el cònsol menor d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón, van signar ahir un conveni de col·laboració amb l'objectiu de cedir-se mútuament espais en els respectius recintes firals, amb la finalitat de servir de plataforma de promoció turística institucional.
 
En virtut d'aquest conveni, Andorra la Vella serà present a la Fira de Sant Pau que se celebra avui 25 de gener a Sant Pol, mentre que el nostre poble participarà en la 37a. edició de la Fira a Andorra la Vella els dies 23, 24 i 25  d'octubre del 2015. Aquest acord de cooperació és anual però les parts deixen la porta oberta a un nou conveni de col·laboració per a les futures celebracions firals.
 
El poble de Sant Pol està agermanat amb Andorra la Vella des de l'estiu de l'any 2010, amb l'objectiu de formalitzar els vincles comuns i afinitats existents entre la vila de Sant Pol de Mar i la Parròquia d'Andorra La Vella, donades per la sintonia que ambdós municipis venien mantenint des de feia anys.

Publicació 25.01.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina