X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La llar d'infants presenta a Pamplona un documental realitzat en col·laboració amb dues escoles navarreses

La llar d'infants Pi del Soldat ha iniciat el present curs un projecte d'investigació, en col·laboració amb dues escoles infantils de Pamplona, relacionat amb la sonoritat i la infància. Avui es fa una primera presentació del documental a Pamplona, amb la participació de l'alcaldessa, Montserrat Garrido, l'assessor del projecte, el músic i musicòleg Joan Manuel Chouciño, i tot l'equip educatiu de la llar.

Les escoles infantils municipals de Mendebaldea i Printzearen Harresi/Fuerte Príncipe presenten avui un documental amb un treball sobre el llenguatge musical. La projecció 'Paisajes sonoros/ Pasaia Soinuduak', acompanyada d'una taula rodona, tindrà lloc aquesta tarda a l'Escola especial de Música Joaquín Maya. En aquesta cinta es presenta el treball de recerca que estan portant les dues escoles infantils municipals juntament amb la llar d'infants de Sant Pol sobre les possibilitats del llenguatge musical en menors de 0 a 3 anys.

La presentació, dirigida principalment a professionals de l'Educació Infantil i persones interessades en temes educatius i musicals, serà introduïda pel gerent de l'Organisme Autònom de les Escoles Infantils de Pamplona, José Carlos de la Dehesa; la directora de l'Escola especial de Música Joaquín Maya, María Arratíbel; i l'alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido. El documental vol mostrar videogràficament com els menors d'aquestes edats experimenten les vivències sonores i les formes genuïnes que tenen d'escoltar i de crear ambients acústics.

El treball serà presentat per la professora de l'Escola especial de Música Joaquín Maya, Mónica Sánchez; l'educadora de l'Escola Infantil municipal Printzearen Harresi/Fuerte Príncipe, Isabel Puy; l'educadora de l'Escola Infantil municipal Mendebaldea, Marta Lana; el músic i musicòleg de Barcelona, Joan Manuel Chouciño; i la directora de la Llar d'infants Pi del Soldat de Sant Pol de Mar, Rocío Galindo.

Temes relacionats
Publicació 30.03.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina