X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Vols ser voluntari del Gran Recapte d'Aliments?

Els propers dies 27 i 28 de novembre se celebra una nova edició de la campanya El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya, amb l'objectiu de recollir aliments bàsics per a les persones més necessitades i per donar a conèixer la seva situació arran de la crisi econòmica. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Si vols ajudar a fer arribar aliments a qui més ho necessita, pots fer-te voluntari del punt de recollida de Sant Pol, que serà el supermercat Sorli Discau. Per apuntar-te, contacta amb el responsable de la campanya al municipi: Joaquim Costa (649 85 20 74 - 93 760 08 31)

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. El Gran Recapte es possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans que dediquen el seu temps, durant un cap de setmana al Banc dels Aliments. L'any passat van ser 23.000 voluntaris en tot Catalunya i enguany l'objectiu son 25.000. Col·labora!

Temes relacionats
Publicació 12.11.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina