X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La revista ENS estrena format

Aquesta primavera acaba de sortir el nou ENS, una revista municipal que es reinventa i que vol recuperar l'esperit de tots els números que l'han precedida. En aquesta nova edició, que s'editarà trimestralment, hi ha canvis significatius, no només en el disseny, sinó també en el contingut, on el que busquem és la col·laboració de tot el poble per farcir aquestes pàgines d'informació, de reflexions i de vida, amb l'objectiu que esdevingui una eina important de comunicació i intercanvi. Veureu que hi trobareu espais 2.0 de participació i col·laboració, amb la finalitat única de ser una revista transversal i amb contingut de la nostra vila.
 
La publicació és oberta a totes les entitats que hi vulguin participar, enviant-nos escrits, o proposant entrevistes i reportatges. Igualment teniu a la vostra disposició la secció de bústia, per enviar-nos cartes sobre tot allò que us interessa o us preocupa relacionat amb el municipi. També volem implicar els comerços, començant per la secció de cuina, que us anirà oferint receptes dels restaurants i establiments locals. Igualment, la revista es complementa amb els canals 2.0 de facebook, twitter o instagram, que reflectirem periòdicament en aquest suport paper.
 
Us recordem que hem obert també un canal d'informació audiovisual, Sant Pol Mèdia, on podeu trobar reportatges en vídeo dels esdeveniments més significatius que se celebren al poble. I per últim, des de l'Àrea de Comunicació estem treballant per renovar l'emissora local Ràdio Litoral. Si voleu col·laborar-hi o teniu idees, suggeriments que vulgueu aportar ens els podeu fer arribar al mail comunicacio@santpol.cat.
 
Esperem que us agradi.

Temes relacionats
Publicació 31.05.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina