X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol tornarà a presenciar la Volta Ciclista a Catalunya

La cursa arribarà a la seva 98a. edició la propera setmana, que enguany es disputarà entre el dilluns 19 i el diumenge 25 de març.
 
Tot i que la cursa tindrà una durada d'una setmana, la Volta únicament passarà pel nostre municipi el proper dilluns, el que comportarà afectacions puntuals al trànsit. Està previst que els participants de la primera etapa arribin a la nostra població entre les 16 i les 17 hores, per continuar i finalitzar després la cursa a Calella.
 
Durant aquesta hora, els corredors vindran de Sant Cebrià de Vallalta per la carretera BV-5128 fins a Sant Pol de Mar. Un cop arribin al municipi, els ciclistes giraran a la rotonda on conflueixen les 4 carreteres (davant de l'Escola Sant Pau) per agafar la carretera B-603 i realitzar la tornada per la N-II fins a Calella. Per aquest motiu, a Sant Pol estaran tancats tots els accessos durant aquesta estona. Tot i això,  l'horari exacte el marcarà la cursa, que pot patir variacions el mateix dia de la competició.

Per aquest motiu, durant aquest interval de temps, no es podrà accedir amb cotxe a l'estacionament de l'Escola Sant Pau. Els vehicles que baixin per la carretera vella des de la zona dels Garrofers seran dirigits cap al Parc del Litoral per a que puguin estacionar-se. Així mateix, aquells que vinguin des de la sortida de l'autopista C-32 o  la carretera N-II es trobaran el trànsit tallat.

L'Ajuntament de Sant Pol demana als vilatans comprensió pels inconvenients que aquest esdeveniment pugui ocasionar i els convida a gaudir de la cursa.

Per a més informació: http://www.voltacatalunya.cat/ca/etapa/1/
 

Publicació 14.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina