X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia de Sant Pol realitza una campanya d'Educació Viària a l'Escola Sant Pau

El cicle formatiu compta amb diverses accions, tant teòriques com pràctiques.

L'alumnat de P5, 3r i 5è de primària de l'Escola Sant Pau està aprenent de forma activa a desplaçar-se de manera segura per la població gràcies al Cos de Policia Local santpolenc. Si fa uns dies l'alumnat de 2n de primària i d'USEE, amb necessitats especials, rebien la visita de la Unitat Canina K9 i treballaven el civisme, en aquesta ocasió, els infants d'aquests cursos estan aprenent les normes de circulació i les estan practicant amb les seves bicicletes.

La formació va començar fa mesos amb unes classes teòriques facilitades per agents desplaçats al centre, amb les que s'ensenyaven les nocions bàsiques per circular amb precaució i seny pel municipi.  Ara, nens i nenes de 3r i 5è curs han aplicat els coneixements apresos i estan agafant les seves bicicletes, acompanyats de dos policies locals, per copsar sobre el terreny si la teoria s'ha assolit. Conèixer els senyals de trànsit, els elements de protecció, entre d'altres aspectes, formen part de l'objectiu principal d'aquesta formació. En el cas dels més petits, l'alumnat de P5, les classes pràctiques es van realitzar al pati de la mateixa escola.  

Amb aquestes classes, la Policia Local està portant a terme una important labor preventiva en matèria de seguretat vial. Són molts els infants que han passat durant els darrers anys per aquestes classes d'educació viària, on se'ls facilita un millor coneixement de l'entorn, dels perills que comporta la circulació rodada i la possibilitat d'arribar a ser bons vianants, conductors i passatgers de vehicles.
 

Publicació 18.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina