X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Agència de l'Habitatge obre la convocatòria per accedir als pisos dotacionals de Sant Pol

Els habitatges són de protecció oficial i s'adjudicaran en règim de lloguer a un col·lectiu específic.

L'Oficina Local d'Habitatge de Calella, mancomunada amb l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, posa a disposició de la ciutadania el registre d'inscripció per participar en el sorteig dels pisos dotacionals disponibles al municipi. Aquests habitatges socials estan situats al carrer Havana de Sant Pol de Mar i s'adjudicaran a les persones inscrites menors de 35 anys que hagin estat empadronades a la població durant un mínim de 3 anys, des del 2008, de forma contínua o discontínua.

Per formalitzar les inscripcions, cal presentar la sol·licitud del registre de sol·licitants d'HPO degudament emplenada i facilitar a l'Oficina Local d'Habitatge de Calella la documentació (original i fotocòpia) necessària per prendre part en la convocatòria (arxiu adjunt). Les assignacions dels habitatges es realitzaran mitjançant sorteig i les persones que aconsegueixin un d'aquests pisos dotacionals disposaran d'un contracte de lloguer vàlid durant un màxim de 5 anys no renovables.

La Regidoria d'Habitatge de Sant Pol també ha comunicat que el termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el proper 7 de setembre. La documentació s'haurà d'adreçar a l'Oficina d'Habitatge de Calella, situada al carrer Jovara, número 149, local 2 (Plaça Vicenç Ferrer), de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores. Per a més informació, podeu trucar al seu telèfon: 93 766 30 30 (Ext.: 801).

El sorteig d'aquests pisos dotacionals es realitzarà el dimarts 25 de setembre a les 10:00 hores a la Sala Ainaud de Lasarte, situada just al costat de l'Ajuntament de Sant Pol.

Publicació 29.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina