X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Presentació de l'avantprojecte de plataforma única al nucli antic de Sant Pol

L'estudi té com a objectiu pacificar el trànsit al municipi i millorar la seva mobilitat.

La sala Ainaud de Lasarte acollirà aquest dissabte la presentació del pla de renovació i millora de l'espai públic històric de Sant Pol de Mar. La proposta que es donarà a conèixer públicament vol establir unes pautes per regenerar, recuperar i revitalitzar el nucli urbà i serà un procés participatiu on s'escoltarà la veu de la ciutadania.

L'avantprojecte contempla una sèrie de possibles actuacions sota una visió unitària, on es tindran en compte, per exemple,  les edificacions de la població, les seves instal·lacions soterrades, l'enllumenat o el mobiliari urbà, elements que s'hauran de reestructurar per poder transformar els carrers del casc antic. La transformació contemplaria, entre d'altres canvis, l'eliminació de les voreres, el que donaria lloc a una plataforma única de circulació amb la qual es pacificaria el trànsit rodat i es reduiria la seva velocitat.

La cita anirà a càrrec de l'arquitecte Marc Manzano i està organitzada des del consistori santpolenc. Serà aquest dissabte 9 de febrer a les 17:00 hores a la sala Ainaud de Lasarte, situada just al costat de l'Ajuntament.

Temes relacionats
Publicació 06.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina