X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La línia de bus 627 amplia el seu servei a Sant Pol de Mar

La millora suposarà una augment de places i facilitarà l'arribada tant a l'Institut Bisbe Sivilla com a l'Hospital de Calella.
 
A partir del proper dilluns, 4 de març, la línia actual d'autobús que uneix Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Calella (Hospital), rebrà una millora per Sant Pol  que inclourà la divisió actual en dues línies diferents. La futura modificació de la línia és fruit de les peticions que les persones usuàries d'aquest servei han fet arribar a l'Ajuntament de Sant Pol.
 
Per una banda, l'actual bus mantindrà les parades que es feien fins ara dins del terme municipal per anar i tornar fins a Sant Cebrià de Vallalta. Conseqüentment, tothom qui viatgi amb aquest bus i vulgui anar fins a l'Hospital de Calella, haurà de fer un canvi d'autobús a les parades especificades  com «intercanviadors» per agafar així  la línia  que va des de Canet de Mar cap a l'Hospital de Calella, passant per la N-II. 
 
Per altra banda, es posarà en funcionament un bus amb més capacitat que vindrà des de Canet de Mar per la N-II i que farà parada a l'IES Bisbe Sivilla, acabant el recorregut a l'Hospital de Calella.  Aquesta segona línia també s'aturarà a Sant Pol al «Barco» i a la Platja de Morer (intercanviador) i de tornada a la Rajoleria (intercanviador) i a Can Tobella.
 
Tot i mantenint-se la línia fins a Sant Cebrià, les peticions de la ciutadania santpolenca anaven sobretot enfocades en arribar amb més facilitat a l'Hospital de Calella, fet que s'aconseguirà amb aquesta nova línia. Després de vàries trobades i reunions amb totes les parts implicades, el cost del servei s'ha aconseguit mantenir en el mateix preu de fa 8 anys, 7.200€ anuals.

 
Consulteu els horaris en aquest document adjunt. 

Temes relacionats
Publicació 18.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina