X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Participeu en el Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme 2019

El certamen vol donar a conèixer els millors racons de la comarca durant les quatre estacions de l'any.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha organitzat la segona edició del Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme. Gràcies a l'èxit obtingut amb la primera edició, aquesta acció promocional arriba a la seva segona convocatòria per donar a conèixer els millors racons de la comarca durant les diferents estacions de l'any. Qui participi pot enviar instantànies d'espais emblemàtics, atractius patrimonials o naturals, festes, gastronomia i paisatges, entre altres racons amb encant.

El certamen és de caràcter gratuït i està dirigit al públic en general. Des del 8 de febrer fins al 21 de març, podran participar-hi tant persones aficionades com professionals, sempre i quan siguin majors d'edat. El jurat que decideixi les 12 fotografies guanyadores (tres per estació) estarà composat per personal tècnic del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i un fotògraf professional. Les fotografies premiades sortiran publicades al calendari del 2020 en format paper. Tanmateix, aquestes serviran per fer difusió dels espais de la comarca a través dels diferents suports comunicatius del Consorci: pàgina web, xarxes socials i material promocional.

Condicions per participar

Les fotografies presentades en el concurs podran fer-se mitjançant dispositiu mòbil, tauleta o càmera fotogràfica. Tot i que la temàtica és lliure, cada participant podrà presentar fins a un límit de 4 fotografies i la imatge haurà ha d'estar centrada en algun racó de la comarca del Maresme. Un cop realitzada la fotografia, qui vulgui participar haurà de publicar-la en el seu compte d'Instagram o perfil Facebook i etiquetar-la amb el hashtag corresponent segons l'estació de l'any on s'hagi fet. D'aquesta manera, l'hivern aniria del 8 de febrer fins al 21 de març de 2019 (#hivernalmaresme); primavera, del 22 de març fins al 21 de juny (#primaveraalmaresme); estiu, del 22 de juny fins al 22 de setembre (#estiualmaresme) i, finalment, la tardor, del 23 de setembre fins al 20 de novembre de 2019 (#tardoralmaresme).
 
Tothom qui participi haurà de guardar les fotos originals amb alta resolució perquè, en cas de ser una de les fotografies guanyadores, es demanarà la foto en alta resolució per a ser publicada al calendari en format paper. L'organització avisarà a les persones guanyadores mitjançant un missatge privat a Instagram o Facebook. En cas de no rebre resposta, es nomenarà un altre participant.

Consulteu les bases.
 

Publicació 19.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina