Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Carnestoltes premia estils molt diferents en les seves categories

Els premis repartits enguany ascendien a 725€, quantitat que s'ha repartit en vals de la Unió d'Establiments de Sant Pol i un cap de setmana a Andorra.

El futur, la prehistòria i la ciència ficció, entre d'altres motius creatius, es van donar cita aquest cap de setmana en el Carnestoltes de Sant Pol.  La visió més galàctica d'aquest carnaval va servir per emportar-se dos primers premis dels tres qui hi havia en joc. La carrossa futurista de Va de Brides i la disfressa individual d'en Bender, de la sèrie d'animació Futurama, van aconseguir els primers premis en les seves respectives categories. La segona carrossa premiada va ser la dels Pica-Pedra i la darrera posició d'aquesta categoria va ser pel grup Tocats de l'Ala, on la màgia i els conills eren els protagonistes.

Pel que fa a les comparses, el grup que anava disfressat de falleres valencianes va fer-se amb la primera posició. En segon lloc, i en aquesta mateixa categoria, es va premiar la comparsa de Carmen Miranda, seguida de la colla vampírica, que va quedar en tercera posició. Pel que fa als premis en la categoria individual o per parelles, la disfressa que va aconseguir el cap de setmana a Andorra més 50€ en vals de la Unió d'Establiments va ser la d'en Bender, seguida per la caca de l'Arale i la disfressa de la Daenerys Targaryen, de la sèrie televisiva Joc de trons.

Els premis repartits van des dels 50€ fins als 150€ en vals que es podran bescanviar a la Unió d'Establiments i Serveis de Sant Pol de Mar. Tanmateix, totes les categories premiades han rebut un lot de productes.

Ja podeu consultar les fotografies del Carnestoltes d'enguany amb aquests àlbums dels diferents actes celebrats.
 
Àlbum xocolatada Carnestoltes 2019
Àlbum pregó Carnestoltes 2019
Àlbum rua i sopar Carnestoltes 2019
Àlbum dinar carrer Nou

Temes relacionats
Publicació 04.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina