X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Participeu en la quarta edició del concurs de punts de llibres de Can Coromines

Les creacions guanyadores s'editaran com a punts de llibres de la biblioteca municipal aquest 2019.

La Biblioteca de Can Coromines convoca el quart concurs d'on sortiran els punts de llibre que s'inclouran en els préstecs que es facin durant aquest any. Aquest certamen és obert a tothom i podran participar-hi tant infants com adults. Existeixen quatre categories, la mini que va fins els 5 anys, l'infantil inclou els infants de 6 a 12 anys, la categoria juvenil que compren els  13 als 16 anys i la categoria adulta per a major de 16 anys.

Qui vulgui participar pot presentar les seves creacions en format 6x20 cms a una sola cara, amb temàtica i tècnica lliure, a color o blanc i negre. El punt es presentarà signat al darrera amb un pseudònim i edat, i s'acompanyarà del formulari d'inscripció  on constarà el nom i cognoms, edat, adreça, telèfon i mail de la persona que participa junt amb el pseudònim que consta en el punt de llibre.

La data límit de lliurament és el proper dimarts 26 de març i els 3 premis que es repartiran per cada categoria van des de vals valorats en 50€ per comprar llibres fins a un lot de llibres. El veredicte es farà públic el dilluns 1 d'abril i els premis s'entregaran el dissabte 13 d'abril.

Descarrega't les bases del concurs i el formulari d'inscripció.
 

Temes relacionats
Publicació 21.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina