X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
«A cent cap als 100» ajorna el seu tancament de cicle a Sant Pol per pluges

La darrera sortida d'aquesta sèrie de passejades s'ha ajornat en dues ocasions per la previsió meteorològica adversa.

El proper dimecres 24 d'abril finalitzarà el cicle de caminades dedicades a la gent gran que va impulsar la regidoria d'esports i la Diputació de Barcelona fa mig any. Des del passat mes de novembre, han estat quatre les passejades de marxa nòrdica que s'han organitzat arreu de Catalunya. Igualada, Sant Vicenç de Castellet o Castellbisbal han estat les propostes realitzades. Aquest seguit de marxes finalitzarà el 24 d'abril en el nostre municipi, una data que s'ha proposat recentment per les pluges que hi ha previstes per aquest dimecres 10 d'abril.

Durant aquest sortides, qui ha participat han pogut fer recorreguts suaus i assequibles per pista forestal amb bastons de marxa nòrdica, un material indispensable per portar a terme la pràctica d'aquesta modalitat esportiva i que ha facilita l'organització durant totes les sortides. En el cas d'aquesta última, la que es realitzarà a Sant Pol la propera setmana, encara hi sou a temps per reservar el vostre equip.

Passejades adaptades

El cicle de caminades per a la gent gran «A cent cap als 100» és una iniciativa impulsada des de la Diputació de Barcelona que ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns geogràfics de la província a persones majors de 54 anys i de viure la natura d'una altra manera. A la mateixa vegada, aquest conjunt de caminades afavoreix les relacions interpersonals i l'intercanvi de coneixements en relació amb el món natural. Uns beneficis que s'afegeixen al fet de practicar esport.

Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al telèfon de Ca l'Arturo (93 760 30 06) tots els dilluns, dimecres i divendres i preguntar per l'Emma.

Temes relacionats
Publicació 08.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina