Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'alumnat de 3r de primària de l'Escola Sant Pau visita el consistori

Nens i nenes, en companyia de l'alcaldessa i el professorat, han efectuat un recorregut per la casa de la vila que ha finalitzat amb una ronda de preguntes informals a la cap del Govern Local.

Una cinquantena d'estudiants del 3r curs de primària de l'escola de Sant Pol han visitat aquest dijous algunes de les dependències de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. L'activitat formava part del currículum d'aquest curs, el que suposava obtenir un coneixement més profund sobre les administracions locals amb les que actualment compta la vila.

Organitzats en dos grups, els infants han pogut conèixer de primera mà com treballa el personal laboral del consistori entrant a l'edifici de serveis tècnics, situat a la plaça de la Vila, i al mateix ajuntament, on també han tingut l'oportunitat de veure el despatx de l'alcaldessa o seure a la sala de plens consistorial. Ha estat en aquesta estança on l'alumnat present ha realitzat lliurement tot tipus de preguntes a l'alcaldessa Montserrat Garrido, relacionades amb la seva trajectòria professional, el consistori santpolenc o la història de la vila.

Publicació 25.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina