X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La celebració de la prova esportiva Ironman 70.3 afectarà el trànsit diumenge al matí

La N-II estarà tallada a l'alçada de Sant Pol en direcció a Barcelona i tampoc es podrà anar fins a Sant Cebrià. Els vehicles hauran d'anar fins a Calella i, llavors enllaçar amb la C-32. El tall es durà a terme fins a les 12.30 hores.
Aquest pròxim diumenge, 19 de maig, es disputa durant el matí la prova esportiva Ironman 70.3 al voltant de Calella i a les carreteres del seu entorn. Per aquesta raó, hi haurà algunes incidències en el trànsit rodat. A la N-II, es tallarà el carril de Calella a Sant Pol, en direcció Barcelona. Es tallarà totalment la carretera que porta a Sant Cebrià, la BV-5128. I també es tallarà completament el vial que enllaça la N-II amb aquesta carretera de Sant Cebrià.
Els vehicles que vulguin anar a Barcelona des de Sant Pol de Mar hauran d'anar per la N-II fins a Calella i allà enllaçar amb l'autopista C-32. Per anar a Sant Cebrià s'haurà de fer el mateix recorregut. Les incidències afectaran les carreteres des de les 6.30 fins a les 12.30 hores.
Més de 2.500 atletes
Aquest cap de setmana, participaran a Calella més de 2.500 atletes a la prova esportiva de l'Ironman 70.3. Els participants hauran d'afrontar 1.900 metres de natació a la costa, 90 quilòmetres en bicicleta per carreteres interiors tancades al trànsit, i 42 quilòmetres de cursa a peu pel passeig marítim fins a Pineda.

Temes relacionats
Publicació 14.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina