Ajuntament de Sant Pol de Mar
Agenda

Autor i director: Jesús Milà Gatell
Estrena: Dissabte 18 i diumenge 19 d'octubre.
Horaris: Dissabte: 21 hores. Diumenge: 18 hores.
LLoc: Centre Cultural i d'Esbarjo de Sant Pol de Mar.
Preu entrades: 10€ a guixeta el mateix dia, 8€ anticipada.
Les entrades que no s'hagin comprat anticipadament es posaran a la venda al mateix teatre mitja hora abans de l'inici de cada espectacle.
 
REPARTIMENT:

Albert Daumal  
Ester Berengué
Mireia Turon
Jesús Milà
Marta Sánchez 
Dolors Missé 

Sinopsi: 
 
És una obra de teatre, que tal i com diu el seu títol «RES ÉS EL QUE SEMBLA!» Està composta de tres peces teatrals que aparentment no tenen cap relació l'una amb l'altra, però que a mida que va transcorrent l'espectacle t'adones que un fil de connexió sí que existeix. Tres «escenes» molt diferents entre elles, per tal de sorprendre al públic i fer un format d'espectacle diferent, atraient, i que el públic estigui constantment pendent de l'escenari, dels actors, les actrius i de l'escenografia. Crec que hem sabut mantenir l'esperit «Espolsa't», però donant-li un aire nou i renovat. I tal i com fa sempre ESPOLSA'T, una obra de teatre per riure, oblidar-se durant un parell d'hores dels problemes i passar una bona estona.
«RES ÉS EL QUE SEMBLA» és una obra de teatre escrita i dirigida per Jesús Milà Gatell. Director, dramaturg, professor de teatre i actor de teatre.