Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Una de les principals novetats d'aquesta edició serà el correfoc infantil que tindrà lloc el dissabte 26 a les 8 del vespre.

Divendres passat es va donar el tret de sortida oficial a la Festa Major d'hivern de Sant Pau, una celebració que aplegarà activitats de tota mena per a tota la família. El reguitzell d'actes van començar el passat 18 de gener amb un concert de Cobla de Sant Pau que va materialitzar la Cobla Sabadell a les 21:30 hores al Centre Cultural i d'esbarjo de la població. El mateix cap de setmana va tenir lloc la Trobada de bandes i la Celebració de Sant Antoni Abad.

Els actes festius previstos per aquest cap de setmana comencen aquest dijous amb l'acte de presentació del llibre «1-0. Trenta poetes per la llibertat», on Enric Casasses, David Caño i Perejaume llegiran una sèrie de poemes al Centre Cultural. El dia gran serà el divendres 25 de gener on, a banda de la missa solemne que s'oficarà a l'ermita de Sant Pau, els carrers Nou i Tobella acolliran la Fira de Sant Pau. Aquest mateix dia podrem presenciar el típic ball santpolenc de l'almorratxa i al vespre coneixerem el nou Hereu i Pubilla de Sant Pol.

Com activitats dirigides a tota la família, trobarem el matí d'inflables, el taller de castellers i la novetat d'enguany, el correfoc infantil amb espectacle pirotècnic inclòs que s'iniciarà a la plaça de l'Ajuntament i finalitzarà a l'envelat, on un any més es podrà degustar l'escudellada popular. A l'endemà es realitzarà la XXXV Marxa de Sant Pau i la II FesTeta d'hivern, entre d'altres activitats incloses al programa que podeu descarregar en aquest enllaç o recollir als edificis municipals habituals.
Bona Festa Major d'hivern!

Publicació 23.01.2019