Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Un total de 8.002,17 euros. Aquesta és la xifra que Sant Pol de Mar ha recaptat aquest passat diumenge amb les diferents activitats que la comissió local per La Marató ha organitzat a la nostra vila.

Enguany els actes s'han hagut d'adaptar a la situació de pandèmia i s'han portat a terme respectant les mesures de seguretat, com ara la distància i l'ús de la mascareta. És per això que tots els actes es van realitzar a l'aire lliure i en un entorn ampli com és la plaça de l'Hotel. 

Així, es va muntar una taula de la solidaritat i es va fer una marxa solidària amb sortida esgraonada, dues quines i les actuacions de Xavier Roig, Hugo Nubiola, Ariadna Serra i l'Últim Indi, a més de l'encesa de l'arbre de la solidaritat.

D'altra banda, la Biblioteca de Can Coromines també ha participat en l'edició d'enguany de La Marató. Durant el mes de novembre, diverses persones voluntàries van gravar un bon grapat de contes, i del 23 de novembre al 19 de desembre, per cada donatiu que els usuaris feien a l'urna que teníem a la biblioteca, se'ls enviava un d'aquests contes al seu mòbil. A més, entraven en un sorteig de dos lots de llibres. Amb aquesta iniciativa s'han aconseguit recollir 70,29 euros addicionals.

Des de l'Ajuntament i la Comissió de Sant Pol per La Marató volem agrair un any més la col·laboració i la solidaritat de tothom.

Publicació 21.12.2020