Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

autocuresLa regidoria d'Equitat de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar ofereix un taller d´autocura per a treballadores de la llar en dues sessions que tindran lloc el 8 i 22 d'octubre a la Sala Ainaud de Lasarte.

A través d'aquesta activitat es vol donar valor a la tasca que realitzen les persones cuidadores, principalment dones, indispensable per a una gran part de la nostra societat.

“Autocura per a cuidadores” és un taller d'autocura per a persones que realitzen tasques de cura, ja sigui com a professional o com a familiar d'una persona malalta o depenent.

L'objectiu d'aquest taller és compartir idees, experiències i preocupacions, promoure vincles, afavorir la presa de consciència de les pròpies necessitats de cuidar-se, gestionar emocions i pensaments com la por, la tristesa, la solitud o reconèixer i tractar símptomes d'estrès.

Les sessions consistiran en diverses dinàmiques de reflexió i creació per afavorir l'autoestima, millorar l'atenció a les pròpies emocions a través de l'automassatge, la respiració i la meditació, i reconèixer les pròpies necessitats d'autocura.

Les dues sessions aniran a càrrec de l'entitat formadora Mujeres pa´Lante, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El taller és gratuït. Porteu roba còmode.

Mes informació al 937600451 (ext. 1031)

Cal fer la reserva de places a través d'aquest formulari.

Publicació 15.09.2022