Ajuntament de Sant Pol de Mar
Agenda

Darrera sessió de les presentacions d'obres d'artistes del cicle Sobre els viatges in-mòbils a cura de Platform HARAKAT. En aquesta sessió Christina Schultz ens parlarà del seu treball.

Christina Schultz és artista audiovisual, performer oral i nòmada lingüística. La seva pràctica artística s’interessa per la quotidianitat, l’escriptura dramatitzada i l’aprenentatge col·lectiu. Alguns dels seus projectes són Rambla14 (2022), Anarcomistical Herstories (2021), Metzineres, dones entre remeis i verins (2021), Ressonàncies (2019) o El peso de mis vecinas (2018). L’obra de Schultz ha sigut reconeguda amb les beques de BCN CREA, La Caixa i Homesession, OSIC i La Capella.

Els seus projectes s’han dut a terme al MACBA, al Graner, al CeRCCa,a Nau Côclea o a Hangar.org i La Escocesa. Per al cicle Sobre els viatges in-mòbils al Museu de Pintura de Sant Pol de Mar Christina Schultz ens presenta El peso de mis vecinas (iniciat al 2018), un projecte sobre la marginalitat i la migració de les nostres veïnes marroquines a Barcelona i a la frontera de Melilla, a través de la poesia i el cant.

in-mobils