Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

El primer ENS del 2023 arriba acompanyat de canvis! A diferčncia dels darrers anys, la revista ja no us arribarŕ a la bústia de casa, sinó que la trobareu en alguna de les dependčncies municipals o en alguns dels establiments comercials de Sant Pol.

L’objectiu d'aquets canvi en el sistema de distribució és el de reduir costos a l’administració pública i esdevenir més sostenibles amb el medi ambient, ja que reduďm la impressió d’exemplars per reduir la quantitat de paper utilitzada i la petjada d’emissions que genera la producció de la revista.

Enteníem, també, que no totes les llars de Sant Pol podien estar interessades en la lectura de l’ENS, de manera que la revista estarŕ disponible en una sčrie de punts seleccionats on la puguin trobar aquelles persones que realment la vulguin.

Aquests canvis comporten, alhora, un estalvi econňmic important per a les arques municipals, ja que reduďm els costos d’impressió i de distribució de la revista. 

Així doncs, a partir d'ara l'ENS estarŕ disponible en els següents emplaçaments:

- OAC de l'Ajuntament

- Biblioteca de Can Coromines

- Comissaria de la Policia Local

- Ca l'Arturo

- L'estanc de l'Ŕngels

- Esplai de Sant Pol

- Farmŕcia Carrer Nou

- Farmŕcia Esther Alegre

- Llibreria l’Ona

- Forn Grimal

- El Crostó

- El jardí del Sant Pau

- 9 49 

- Foto Sauleda

- Eunoia Estilistes

- Queviures Ca la Conxita

En cas que tingueu un establiment comercial a Sant Pol i també vulgueu que sigui un dels punts de distribució de l'ENS, només cal que ens ho comuniqueu al correu ens@santpol.cat 

Publicació 27.01.2023