Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies
Per segon any consecutiu, Sant Pol de Mar obté aquesta certificació de transparčncia amb el mŕxim reconeixement possible.

infoparticipa 22-23

Ja fa quatre anys que l'Ajuntament de Sant Pol de Mar obté de manera ininterrompuda el Segell Infoparticipa, els dos darrers amb el 100% dels indicadors d'avaluació assolits. La nostra vila esdevé, aixi, un dels 8 únics municipis del Maresme -i només 45 a tota Catalunya- que aconsegueix aquest reconeixement en l'avaluació 2022-2023.

El Segell de qualitat i transparència dels llocs web dels ens municipals Infoparticipa és una iniciativa que enguany arriba a la 10a edició, sorgida a partir d'un laboratori independent vinculat a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona que avalua tots els ens públics de Catalunya (ajuntaments, diputacions i consells comarcals). Es tracta d'una experiència pionera en matèria de transparència dels ens públics que, a partir del seu èxit i notorietat, s'ha exportat a altres regions d'Espanya com ara Canàries, Madrid, Aragó, Múrcia, Navarra, Balears i la Comunitat Valenciana.

Amb l'assoliment, de nou, d'aquest reconeixement, el govern municipal sorgit al 2019 tancarà el seu mandat amb la consolidació del seu compromís per la transparència de l'Ajuntament envers la ciutadania.

El lliurament del guardó tindrà lloc el pròxim 20 de març de 2023 en una cerimònia que se celebrarà al rectorat de la UAB.

Si desitgeu conèixer quins són els indicadors que avaluen la transparència dels ens municipals, podeu accedir-hi des d'aquest enllaç.

Publicació 06.03.2023