Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Aquest mes de maig comencen les visites i rutes guiades programades per als mesos de primavera, estiu i tardor, que se sumen a les visites guiades al fortí de Can Villar que ja es van posar en marxa el passat més de març.

Com a novetat d'aquesta temporada, estrenem la nova ruta "Sant Pol dels Indians", amb la qual es dóna a conèixer l'entorn del partimoni indià de la vila a través de les famílies que vingueren de fer les "amèriques", i de la cultura indiana. De maig a setembre, es faran fins a quatre sortides d'aquesta nova visita guiada que s'alternaran amb la resta de les rutes que ja s'oferien les temporades anteriors: Sant Pol Natural, Sant Pol dels Pescadors i Sant Pol Autèntic.

Aquestes dues darreres són les primeres que va ofertar l'Ajuntament de Sant Pol i enguany celebren 10 anys de la seva estrena!

De moment, però, ja podeu anar reservant la vostra plaça per a les visites guiades del mes de maig: Visita al búnquer de Can Villar (6 de maig), Sant Pol dels Indians (20 de maig), i Sant Pol natural (27 de maig).

Trobareu tota la informació sobre les rutes i visites guiades de temporada en aquest enllaç.

Publicació 25.04.2023