Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

debatL'Ajuntament de Sant Pol de Mar, en un altre exercici de transparència i cultura democràtica, oferirà els mitjans que té al seu abast per tal que la ciutadania pugui ser coneixedora de les candidatures que opten a formar part del consistori en el mandat 2023-2027.

És per això que es realitzarà una cobertura informativa de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig a través d'entrevistes a les persones que encapçalen les diferents llistes electorals, així com amb un debat electoral en directe i obert al públic.

Pel que fa a les entrevistes, aquestes s'enregistraran prèviament i s'emetran en format podcast d'àudio i de vídeo. L'Ajuntament en publicarà una diàriament a partir del diumenge 14 de maig i fins al divendres 19 de maig. Ho farà a través de la pàgina específica habilitada per a les eleccions del 28M, i les donarà a conèixer cada dia, a les 11 del matí, mitjançant els diferents perfils municipals de les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, Youtube i WhatsApp.

Així, l'ordre de publicació de les entrevistes serà el següent:
- Diumenge 14 de maig: Més Sant Pol
- Dilluns 15 de maig: PP
- Dimarts 16 de maig: PSC
- Dimecres 17 de maig: CUP
- Dijous 18 de maig: ERC
- Divendres 19 de maig: Junts

Quant al debat electoral, es realitzarà el dissabte 20 de maig coincidint amb l'equador de la campanya electoral. Es farà a la carpa del parc de Can Villar amb entrada lliure de públic i començarà a les 6 de la tarda. Per a totes aquelles persones que no hi puguin assistir, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar l'emetrà en directe a través del web municipal i del seu canal de Youtube, des d'on també es podrà recuperar posteriorment a la seva realització.

Tant les entrevistes com el debat electoral, seran conduïts pel periodista santpolenc Nil Marbà, flamant guanyador del Premi Ondas al millor podcast en llengua cooficial de l'Estat.

Publicació 05.05.2023