Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

      troquel

Ja tenim a punt els actes per celebrar la Festa Major de Sant Jaume 2023, que trobareu recollits en el programa d'activitats que podeu consultar al peu d'aquesta pàgina, així com a comerços i equipaments municipals.

La imatge i el disseny d'enguany ha anat a càrrec de la il·lustradora santpolenca Esther Carbonell, amb una clara referència al període vacacional, fins al punt que el tradicional encuny (troquel) que l'acompanya és el típic cartell d'hotel, al qual li hem donat la volta i, en aquesta ocasió ens servei per indicar que "estem oberts per vacances" i "No molesteu, estem de Festa Major".

Aquest Sant Jaume no hi faltaran els concerts a l'envelat, el correfoc, els gegants, l'ofici solemne o el ball de l'arròs, a més de nombroses novetats que trobareu detallades al programa, com és el cas la gimcana de Festa Major organitzada per l'Arxiu i la Biblioteca i que enguany versarà sobre la llegenda de La Paireta. A més, el pregó d'enguany anirà a càrrec del periodista Eduard Boet.

El que sí trobarem a faltar és la Fira de Sant Jaume, atès que coincidia amb la celebració d'eleccions i perquè l'entitat organitzadora no ha pogut disposar de l'equip humà necessari per poder-la portar a terme. En teniu més detalls en aquesta nota explicativa.

Fitxer Acrobat-PDF de (9.17MB)

Fitxer: programa_FM_sant_pau_23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 9.17 MB


Fe d'errates del programa de Festa Major:

  • El Punt Lila i les activitats de Som Nit tindran lloc els dies 21 i 22 de juliol, i no pas els dies 26 i 27 com apareix al programa. A més, la campanya porta per lema "Sant Pol lliure d'agressions" amb l'objectiu de posar fi a tota forma de violència masclista durant la Festa Major. Durant aquelles dues nits trobareu a la Plaça Torrent Arrosser un Punt Lila on us oferiran informació i suport en l'àmbit de les agressions sexistes i LGTBIfòbiques, i un stand o un servei itinerant sobre prevenció en l’àmbit de les drogues, l’alcohol i les relacions segures.
  • Els horaris correctes de l'exposició de Maquetes “Embarcacions tradicionals” al Tenyidor són: dissabtes de 18h a 20h i diumenges de 11h a 13h  (fins el 13 d’agost)

Publicació 07.07.2023