Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

arranjament habitatgesL'Ajuntament de Sant Pol de Mar informa que es torna a posar en marxa el Programa d’Arranjament d’Habitatges de la Diputació de Barcelona per promoure l’autonomia funcional i millorar la qualitat de vida al domicili de les persones grans i persones amb necessitats especials i afavorir, així, l’accessibilitat i la qualitat de vida de les persones dins la seva llar.

S’adreça a persones de 65 anys o més, que tinguin dificultats per desenvolupar activitats de la vida diària o amb insuficiència de recursos econòmics, i a persones majors de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran. També s’adreça a persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física i/o psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària, sense ser imprescindible tenir grau de discapacitat.

El Programa contempla la realització de petites reformes d’adaptació funcional a cuines i/o banys, i/o la instal·lació d’ajudes tècniques (inclosos elements de desplaçament, de llit i per a la comunicació).

En total, en aquesta convocatòria es podran arranjar fins a 3 habitatges. Totes les persones interessades en acollir-se al programa i que compleixin els requisits a optar-hi, hauran de presentar la seva sol·licitud a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar del 02/10/2023 al 31/10/2023, juntament amb la documentació que acrediti la situació econòmica, de discapacitat o dependència.

Per a més informació, us podeu adreçar a la Regidoria de Benestar i Gent Gran (Tel. 93 760 09 09 / serveissocials@santpol.cat)

Publicació 22.09.2023