Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Aquest dijous s'ha portat a terme a la nostra vila una trobada dels municipis que formen part de la marca de promoció turística 'Viles Marineres', organitzada per les Regidories de Turisme de Sant Pol i Arenys de Mar.

La jornada tècnica, adreçada als tècnics de turisme de les viles que formen part de la marca 'Viles Marineres' s'ha iniciat amb la benvinguda per part de l'alcaldessa i de la Regidora de Turisme a totes les persones assistents i ha continuat amb una visita guiada per la façana marítima de Sant Pol, amb especial interès a la Caseta del Motor i el Tenyidor.

Al migdia, la delegació s'ha desplaçat al port d'Arenys de Mar, on l'entitat A Tot Drap els ha convidat a navegar a bord del sardinal Sant Pau i ha donat a conèixer la tasca que realitza per preservar el patrimoni marítim i pesquer.

La marca 'Viles Marineres' està impulsada per l'Agència Catalana de Turisme i Sant Pol en forma part des del març de 2019. Per ser-ne membre, cal ser una població litoral que conservi viva la cultura i l'activitat lligada al mar i que, a més, hagi sabut trobat les propostes més atractives per transmetre el seu caràcter mariner als visitants.

   

sardinal     viles

Publicació 28.09.2023