Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

L'alcaldessa Montserrat Garrido i el regidor adjunt d'Urbanisme, Andreu Tresserras, es van reunir l'11 d'octubre amb el Director General d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat, i el seu equip de treball.

La reunió es va celebrar a petició de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar per tal de traslladar a la Generalitat les millores que el consistori vol incorporar per fer més segura la carretera N-II, en el marc del projecte de pacificació d'aquesta infraestructura.

Concretament, es va demanar reparar les proteccions per a vianants del pont del cementiri, noves places d'estacionament entre Can Tobella i els Garrofers dins de la zona d'actuació del projecte de pacificació de l'N-II, així com millores en els accessos i sortides a la carretera. 

A més, també es va valorar poder instal·lar més passos de vianants, a banda dels dos ja contemplats a l'alçada de Can Tobella i del Sindicat, o la millora de l'accés a la platja de les Banyeretes.

Una sèrie de peticions que, en definitiva, van encaminades a convertir l'N-II al seu pas per la nostra vila en un carrer més de Sant Pol, més que no pas una carretera.

Per la seva part, la Generalitat es va comprometre a estudiar la viabilitat de les propostes i va anunciar la intenció de tenir el projecte redactat de cara al primer trimestre 2024.

reunió territori
D'esquerra a dreta: Andreu Tresserras, Montserrat Garrido, Santi Ribas, Josep Martí, David Prat, Daniel Gallego i Emili Mato.

Publicació 11.10.2023