Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

ple novembreEl Ple del mes de novembre, celebrat el passat dilluns 27, proposava l'agermanament de Sant Pol de Mar amb Canyelles com a principal punt de l'ordre del dia. Un punt, però, que es va acabar retirant de la votació atès que no tenia el suport dels grups a l'oposició per tirar-lo endavant.

La Regidora de Cultura, Marta Romà va explicar que l'agermanament responia a la voluntat de l'intercanvi cultural entre els dos municipis arrel de la relació que tenen les seves corals i per tal de potenciar les tradicions de cultura popular. Malgrat això, els membres de l'oposició van rebatre que no existeix una relació prèvia prou estreta ni uns objectius que justifiquessin prou aquest agermanament.

Altrament, el Ple va donar compte del compliment dels terminis previstos legalment per al pagament de les obligacions i es va aprovar el reconeixement extrajudicial de crèdits. També es va donar compte del decret d'Alcaldia que modifica el cartipàs municipal de manera que el regidor Andreu Tresserras assumeix la Regidoria de Seguretat.

També es va aprovar la declaració d'especial interès de les obres de reparació del pinacle del carrer de la Plaça, 7, així com el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal en matèria de serveis socials per al període 2023-2025.

El Ple va finalitzar amb l'aprovació d'una moció sobre el finançament dels ens locals que reclama més recursos de les administracions supramunicipals per als ajuntaments, i amb el torn de precs i preguntes.

Podeu recuperar la sessió plenària en aquest vídeo:

Publicació 28.11.2023