Ajuntament de Sant Pol de Mar
Inici | Ŕrea de Transparčncia | Precs i preguntes del Ple del 27 de desembre de 2022
Documents

JxCat

La regidora Montserrat Garrido manifesta que hi ha dificultat per accedir a un edifici (Can Miliets) i a la platja de les barques amb cadira de rodes. Els veïns ho han reclamat molts cops a l’ajuntament.
Quan pensen fer per millorar accessibilitat, sobretot quan es fan les obres d’urbanització?

La regidora Isabel Llari diu que s’ha parlat amb els veïns i es farà dos passos elevats.

Sobre per què no s’ha organitzat la banyada popular? La regidora Eva Pujol diu que sí es va organitzar i hi havia molta gent.

També pregunta com és que no s’han tret les saques de la runa del carrer Santa Clara dificultant l’aparcament i les que hi ha davant del club de la riera? En aquestes èpoques és necessita el màxim d’aparcament.
La regidora Isabel Llari diu que li sap greu, però es responsabilitat és privada. Si s’han fet actes de denúncia, es farà el corresponent expedient. Si s’han comès irregularitats, es sancionaran. Les que corresponen a obres públiques encara no s’han acabat les obres.

A la pregunta sobre quins boscos s’han requerit netejar per risc d’incendis? La regidora Isabel Llari diu que es respondrà el proper ple.

Garrido demana el darrer informe de l'ACA sobre la modificació del POUM.
La regidora Isabel Llari diu que se li enviarà.

Per últim, pregunta per què als carrers de la urbanització la riera no es fa el porta a porta? Són els carrer Llevant, Tramuntana i Garbí.

La regidora Isabel Llari diu que és una urbanització privada i cal definir encara el sistema, però no es farà porta a porta. La regidora Montserrat Garrido diu que dubta que sigui privada.

Podeu recuperar la sessió plenària en aquest vídeo.