Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies
Podeu accedir a l'àlbum de fotos complet clicant aquí.

Sant Pol ha recuperat aquest 2024 la celebració de la Nit de l'Esport després d'una pausa de quatre anys. I ho ha fet amb un nou format en què s'ha volgut donar més dinamisme i tot el protagonisme als i les esportistes de la vila.

En un acte conduït per Oriol Mestres, exporter de l'ATC Sant Pol, es van lliurar els diferents guardons i reconeixements d'enguany, els quals repassem a continuació.

MILLOR PROMESA MASCULINA: IVAN PEIRÓ (Bboy Neko)
Practicant de break dance o balls urbans. Actualment és 1er del ranking català sub21 i 7è de l'espanyol Sub21. Forma part de la selecció catalana i espanyola sub 21.

Enhorabona als finalistes Pol Alonso (futbol), Jordi Roura (atletisme), Biel Uberni (hoquei patins) i Jordi Vilardebó (natació).

 



MILLOR PROMESA FEMENINA: BERTA FABO
Jugadora de vòlei. Becada per la Federació i convocada per la selecció espanyola Sub16.


Enhorabona a les finalistes Ruth Estefania (bàsquet), Anna Vilardebó (natació)

 


MILLOR VETERANA: EUGÈNIA CARRASCO
Tennista campiona d'Espanya per equips de més 70 anys amb el Club Tenis Barcelona. Filla de l'impulsor del Tennis Sant Pol, Jordi Carrasco.

Enhorabona a l'altra finalista, Anna Todó.

 



MILLOR VETERÀ MASCULÍ: MOISÉS FABO
Impulsor i president del Club de Vòlei a Sant Pol i jugador de l'equip de veterans.

Recordem els finalistes: Raül Sancho (bàsquet) i Mateu Villaret  (vòlei) 


MILLOR EQUIP: CADET “A” DE L'ATC SANT POL
Campions del seu grup de segona, amb ascens a primera categoria. Ha estat un èxit d'equip on ha destacat especialment el jugador Pol Alonso, màxim golejador amb 54 gols en 27 partits.

Enhorabona als finalistes equip+40 Tennis Sant Pol, Infantil femení Vòlei Sant Pol, Infantil femení lila La Vallalta BC)

 



RECONEIXEMENTS A INICIATIVES ESPORTIVES:


- Associació Cultural Wushu, per la mostra d'arts marcials a La Punta
- Torneig 3x3 de minibàsquet, organitzat per La Vallalta Bàsquet Club
- Copa Maresme, torneig de vòlei mixt organitzat pel Club Vòlei Sant Pol

 



RECONEIXEMENTS PELS SEUS ANIVERSARIS:

50 Anys del Club Petenca Sant Pol

10 Anys del Campus Lluís Carreras

 



MENCIONS ESPECIALS:

Al projecte solidari "Repta'ns" de la família Carreras-Sauleda
Al llarg del 2023, la família Carreras-Sauleda va portar a terme 10 reptes esportius solidaris per recaptar fons per Can Parcala, una entitat maresmenca d'inserció social/laboral per a discapacitats.

PETITS GRANS ESPORTISTES:

Pau Sauleda
Jugador sub-8 del ATC Sant Pol que es va trencar el fémur i que amb la seva actitud i comportament és un exemple de superació.

Violeta i Bru Carreras
Amb 8 i 11 anys ja han superat el repte dels 100 cims de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. Un palmarés que no tenen muntanyencs d'edat adulta.

 

 

 


GUARDÓ A LA TRAJECTÒRIA: ÀNGEL MOLLFULLEDA
Ha estat jugador, entrenador, directiu i recuperador físic. Tota una vida dedicada a l'ATC Sant Pol.

Enhorabona també als finalistes, Josep Ragull (tennis) i Biel Tió (basquet).

 



MILLOR ENTRENADOR/A: AINA SALA
Entrenadora de natació de l'entitat maresmenca ADIAM, associació per discapacitats que treballa l'inclusió a través de l'esport.

Enhorabona als finalistes Miky Viadas i Fran González (tennis) i Marçal Ros, Pau Poch i Marc Pomés (futbol)

 


MENCIÓ ESPECIAL A L'ESPORT ADAPTAT:

ELS INVENCIBLES: És un projecte social d’esport inclusiu, iniciat l’any 2021, que té l’objectiu d’oferir suport i eines perquè els infants amb diversitat funcional puguin gaudir de l’esport, en el cas concret del bàsquet. 

FUTBOL ADAPTAT “DREAM TEAM” ATC SANT POL: És un projecte que vol donar l’oportunitat a infants i joves amb diversitat funcional que gaudeixin del futbol com a mitjà per treballar i potenciar les seves habilitats i descobrir els beneficis que els pot aportar. L’Atlètic Club Sant Pol és el primer club del Maresme en integrar un equip de futbol adaptat dins de la seva estructura esportiva.



MILLOR ESPORTISTA SÈNIOR MASCULÍ: ORIOL CARRASCO (recull el guardó el seu pare, Xavier Carrasco)
Patinaire del Club Nàutic Sant Pol. Ha guanyat aquesta temporada, entre altres, la Copa ADIPAV i el Trofeu Furest. És un dels  millors regatistes actuals de patí català. Ha estat nomenat recentment vicepresident de l'ADIPAV, l'Associació internacional del patí a vela. És el representant de la 4a generació dels Carrasco, navegants de patí català, després del seu pare Xavier, el seu avi Raimon i el seu besavi Manuel Carrasco Formiguera.

Enhorabona també als finalistes Jordi Llorens (bàsquet) i Joan Sauleda (vòlei).

 



MILLOR SÈNIOR FEMENINA: CRISTINA NOGUÉ FRIGOLA
Jugadora de waterpolo del CN Mataró, vigent campiona de lliga amb el seu club i subcampiona mundial amb la selecció espanyola.

Enhorabona a les altres finalistes, Ariadna Cerezuela (futbol) i Nerea Buch (bàsquet)

 



Ignasi Costa, representant dels clubs i les federacions de l'UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya), va lliurar a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar la Medalla dels Campions, una de les distincions més importants que concedeix aquest organisme esportiu del país per la contribució de Sant Pol al foment de l'esport.

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar volem destacar el treball i la implicació de la Regidoria d'Esports, el periodista Eduar Boet, Oriol Mestres i Manu Campàs per fer possible que la Nit de l'Esport 2024 hagi estat un èxit.

Publicació 17.06.2024