Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Ja teniu disponible el programa d'enguany de la Festa Major de Sant Jaume, amb un seguit d'activitats per a tots els públics que comencen a agafar forma el 19 de juliol i que s'allargaran fins al diumenge 28 de juliol.

Així, com a activitats prèvies, podrem gaudir de la ballada solidària de country i el sopar benèfic contra el càncer del divendres 19 de juliol, o la novena edició del tast de vins i caves catalans, que tindrà lloc el 20 de juliol a La Punta. A més del Festival de Danses Catalanes del 21 de juliol i el torneig de Festa Major Punta 2024.

Però serà a partir del dimecres 24 de juliol quan arribaran les activitats pròpies de la Festa Major amb la ja tradicional gimcana, enguany dedicada a la llegenda del Pi del Soldat, i el pregó que enguany commemora el centenari de l'arribada dels primers estiuejants a Sant Pol.

Durant els dies posteriors no hi faltaran actes tradicionals litúrgics, espectacles familiars, balls i concerts, el correfoc, activitats vinculades al mar i a la pesca, la cercavila de gegants, el cercatasques, la Fira d'Art o el Carnaval d'Estiu, entre moltes d'altres. I amb el plat fort del concert del grup Buhos pel divendres 26 de juliol.

A més a més, enguany es vol promoure els hàbits saludables i l'esport, que serà el fil conductor de tots els dies de Festa Major amb activitats com el torneig de futbol de La Punta, classes obertes de zumba, ioga, tai chi, pilates, un aquatló o, fins i tot, un espectacle sobre consells de salut que podem portar a terme a la platja. Trobareu la informació de totes elles al programa.

Bona Festa Major!

Fitxer Acrobat-PDF de (9.33MB)

Fitxer: Programa_FM24_Doble_Pag.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 11
Mida: 9.33 MB

Publicació 09.07.2024