Ajuntament de Sant Pol de Mar
Agenda

El divendres 23 a les 18:30 de la tarda a Ca l'Arturo es farà la vuitena edició del Petit Curs de Fotografia de Sant Pol. El curs es gratuït, però té places limitades. La reserva es pot fer trucant a Ca l'Arturo (93 760 30 06). Es pot portar qualsevol mena de càmera, però per les sortides és recomanable portar trípode

S'explicaran nocions bàsiques de fotografia i com començar a fer servir la càmera: des de què és l'ISO, la velocitat i l'apertura en la fotografia fins a diferents formes i trucs de composició per ressaltar parts de la fotografia.

El dissabte 24 les persones inscrites que ho desitgin es trobaran a les 6:30 a la Platja del Morer per fer fotos a la sortida del sol. Al vespre, cap a les 20:00, hi haurà un petit taller per fer fotos del cel i de la Via Làctia des de la Platja de la Murtra.

Finalment, el diumenge 25 de 10:00 a 12:00 a Ca l'Arturo es farà una valoració de les fotografies del dia anterior fetes pels participants i s'ensenyaran algunes formes d'edició simple amb Lightroom.

curs fotografia sant pol