Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

El passat dia 12 d'agost a les 19:00 hores un vaixell de tipus veler d'uns 10-12 metres d'eslora va embarrancar en un sortint de roques ubicat entre les platges de Roques Blanques i La Murtra.

Els ocupants eren dues persones que van manifestar que havien perdut el control de l'embarcació i no van poder evitar el xoc amb les roques. Ambdues persones van poder sortir il·leses del vaixell.

veler embarrancat a la platja

Els Bombers han estat treballant per establir un perímetre de seguretat, així com per la retirada de les restes del naufragi, però volem demanar a totes aquelles persones que vagin a la platja els propers dies que estiguin alerta, ja que alguns elements del vaixell (com ara trossos de fusta o plàstic) podrien haver-se desplaçat durant aquests dies fins a altres punts de la costa santpolenca.

Demanem també als usuaris habituals de les platges on es troba l'embarcació que respectin i obeeixin les cintes policials que delimiten el perímetre al voltant del vaixell per tal d'evitar qualsevol perill i facilitar la tasca als responsables de la gestió d'aquesta emergència.

Publicació 13.08.2024