Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Les obres d'ampliació de l'escola Sant Pau per a la seva conversió en un institut escola que englobi tot l'ensenyament reglat de Sant Pol comprès entre els 3 i els 18 anys es troben ja molt avançades i encaren la recta final amb la previsió d'estar enllestits el proper mes de desembre.

Exteriorment, els treballs se centren ara en el que serà l'accés principal al centre, amb una marquesina que donarà pas al porxo des del qual es podrà accedir tant a la nova pista esportiva com a l'edifici ja existent i al nou. També s'està iniciant la col·locació del revestiment final del nou edifici. Mentre que a nivell interior s'estan ultimant els treballs de pintura i les instal·lacions d'electricitat i climatització.

Entrada al recinte escolar  Una de les noves aules de secundària  Passadís del nou edifici

Les obres també han tingut afectació a l'edifici ja existent de l'escola. Si durant la primera fase de les obres es va construir el nou aulari annex al gimnàs que ja utilitza l'alumnat dels primers cursos d'ESO, en aquesta segona fase s'ha actuat sobre el menjador escolar, ampliant aquest espai i la cuina. A més, també s'han habilitat dos nous despatxos a la zona d'administració i professorat de l'escola.

Vista exterior de l'ampliació del menjador escolar   Vista interior de l'ampliació del menjador escolar

Un dels nous despatxos de l'àrea de direcció   La cuina ampliada

Un cop finalitzin les obres, caldrà equipar les noves aules amb tot el mobiliari necessari. Les noves instal·lacions entraran en funcionament coincidint amb l'arrencada del proper curs 2025-2026.

Publicació 08.10.2024