X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Anota't algunes de les propostes que et suggerim per aquesta Setmana Santa

Durant aquests dies festius multitud d'actes tradicionals tindran lloc arreu del territori.

Per a molts ciutadans i ciutadanes, aquest Dijous Sant comencen les desitjades vacances. Uns dies de descans on trobarem infinitat de propostes de lleure per a totes les edats. Aquí, al nostre municipi, els actes de celebració començaran demà a la nit amb la Processó dels Dolors, una cerimònia característica de Divendres Sant de gran solemnitat i silenci sepulcral, que només es veurà trencat pel cant del Miserere. Aquest acte religiós tindrà lloc a les 21:30 hores.

Dos dies més tard, el diumenge 1 d'abril, es celebrarà la diada de la Pasqua Florida amb una cantada de caramelles. Una tradició catalana que el municipi  ha tornat a rescatar després d'uns anys. Les veus encarregades de fer-ho possible seran les de la Coral Montpalau i Sant Pol Canta, que estaran dirigides per Emili Orrit. Les corals portaran aquest cant típic de Catalunya pels carrers i places de Sant Pol, on interpretaran un ampli repertori de cançons populars al públic que estigui present als següents punts:

11:30 Can Talamàs
12:15 La Farmàcia
12:45 Pl. Francesc Moragas
13:15 Ca la Ramona
13:30 La Punta
18:30 Pça. De l'Hotel
19:15 Can Pera
19:45 Carrer Nou
20:15 Quatre Cantons

El recorregut finalitzarà a tres quarts de nou del vespre a la plaça de l'Ajuntament.
A més dels actes religiosos, a la Setmana Santa santpolenca també tindrà un lloc destacat la solidaritat perquè dissabte 31 de març es realitzarà una xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil. Per una aportació mínima de 2€, adults i infants rebran la seva tassa de xocolata i podran ballar al ritme de les cançons que interpreti en Jaume Barri. La cita, que començarà a les 18 hores, servirà també per vendre escuts solidaris #pelsvalents, una campanya que està recolzant molt activament la Policia Local de Sant Pol i que ja porta 50.000€ recaptats per la construcció del que serà l'hospital més gran de tota Europa especialitzat en la lluita contra el càncer infantil, el SJD PEDIATRIC CENTER BARCELONA. En total, es necessiten 30.000.000€ per fer-ho realitat.

I si el que voleu és tenir cura de la vostra salut, aquests dies podeu participar en un seminari que aprofundeix en la tècnica Simonson, una forma diferent de treballar la consciència corporal a través de classes teòriques i pràctiques d'anatomia, kinesiologia, dansa i acroioga. Una oportunitat de durada limitada que finalitzarà aquest diumenge 1 d'abril i que ofereix diferents classes i horaris per practicar aquesta reputada tècnica. El seminari, que es realitzarà a les Antiigues Escoles del carrer Santa Clara, comptarà amb la presència de diversos professionals d'arreu d'Europa i EEUU.  Si voleu més informació podeu visitar el web: www.linesofenergy.com
 

Publicació 29.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina