X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Gràcies a les vostres donacions, la xocolatada solidària de Sant Pol aconsegueix 590€

La idea d'aquesta iniciativa solidària és recaptar donacions per a les investigacions sobre càncer infantil que es porten a terme a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
 
Des de l'any 2003, la Fundació Sant Joan de Déu integra el grup d'investigació del càncer que afecta a infants i joves. Els seus projectes d'investigació tenen com a principal objectiu donar resposta a les preguntes que es plantegen els oncòlegs quan tracten infants i adolescents amb aquesta malaltia. Una de les dates fixades al calendari per lluitar contra aquest tipus de càncer és el 15 de febrerDia Internacional del Càncer Infantil, que té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància del desafiament al que s'enfronten aquests petits pacients i les seves famílies.
 
Amb la voluntat d'anar més enllà d'aquesta data, arreu del territori s'han organitzat diverses xocolatades solidàries per continuar amb aquesta lluita i Sant Pol també s'hi ha afegit. El passat dissabte 31 de març, el municipi va aplegar diverses famílies que van solidaritzar-se amb la causa i van aprofitar l'ocasió per passar-s'ho d'allò més bé. Amb l'actuació d'en Jaume Barri, grans i petits van ballar i van gaudir d'una tarda on la solidaritat va ser la protagonista. Gràcies a la venda de xocolata calenta es van recaptar 590€, una donació que s'ha ingressat íntegrament al compte de l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu.
 
Aprofitant l'acte, dos agents de la Policia Local de Sant Pol van vendre escuts solidaris #pelsvalents, una acció solidària amb la que es van aconseguir 107€, xifra que també anirà destinada a la recerca per superar el càncer infantil. Recordeu que podeu aconseguir el vostre escut solidari per només 4€ adreçant-vos a l'OAC de la Policia Local de Sant Pol o a la perruqueria Anahair, situada al carrer Tobella número 4.

A la següent galeria de fotografies, trobareu el recull fotogràfic de la jornada.

Publicació 03.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina