X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol acull aquest dissabte el primer concert del cicle «Essencials»

L'escenari escollit on actuarà aquest dissabte el duet mallorquí Donallop serà les antigues escoles del carrer Santa Clara.

Per primera vegada i durant els propers 3 mesos, el cicle de concerts «Essencials» oferirà 10 concerts en format íntim i acústic que permetran gaudir de les actuacions de diversos artistes al Maresme.  Un dels principals objectius d'aquest cicle de concerts, segons l'organització, és crear teixit cultural i disposar d'una oferta musical de qualitat dins de la nostra comarca.  

Els concerts del cicle «Essencials» tindran lloc a 5 poblacions del Maresme: Canet, Sant Cebrià, Arenys de Munt, Arenys de Mar i Sant Pol de Mar. Precisament a la nostra població, es farà la primera de les actuacions aquest dissabte 14 d'abril amb el duet mallorquí de pop-folk Donallop. El grup presentarà el seu segon àlbum, 'Misteris de sa vida', en un concert íntim que començarà a les 21 hores.  

Aquesta actuació no serà l'única que oferirà "Essencials" aquí a Sant Pol. El municipi també serà l'escenari d'un segon concert. En aquest cas el protagonitzarà Mazoni, un artista consolidat que també actuarà a les antigues escoles el proper 26 de maig.

Si teniu interès en adquirir les entrades, podeu visitar la pàgina web www.essencials.cat i comprar-les per un preu únic de 6€. Durant aquests tres mesos, el cartell del cicle anuncia artistes com ara Joana Serrat, Xarim Aresté, Jo Jet o Maria Ribot, entre d'altres intèrprets.

El cicle de concerts "Essencials" compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar
 

Temes relacionats
Publicació 13.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina