Els propers dies 1 i 2 de juliol de 2015 tindrà lloc a Sant Pol la 2a. Edició de «L'Art de la Gastronomia: diversitat cultural i gastronòmica», organitzat per l'International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism (IGCAT), amb seu al municipi. Aquesta edició analitzarà els reptes que planteja l'ampliació de mercats.
En un context d'acords de lliure comerç «establerts» entre els EUA i la UE, els experts de l'IGCAT exploraran noves iniciatives que s'estan desenvolupant per donar suport a la diversitat cultural i gastronòmica. També s'inclourà a l'agenda el nou tema de Gastrodiplomàcia - 'L'acte de guanyar els cors i les ments a través d'estómacs' (Rockower, 2010). S'explorarà com les autoritats nacionals i locals estan desenvolupant les relacions internacionals a través del menjar i la cultura.
Experts i altres persones que estiguin interessadess en participar a l'esdeveniment, poden enviar les seves propostes (500-2000 paraules) a info
Per a més informació: ICGAT