X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Gran Recapte necessita voluntaris

D'aquí uns dies el Banc dels Aliments farà el Gran Recapte. És una gran mostra de la solidaritat de la població per ajudar les persones més desafavorides, que passen gana i estan en risc de pobresa i fins i tot d'exclusió social.

L'any passat al Maresme gràcies al Gran Recapte es van recollir més de 265 tones d'aliments, que es van distribuir íntegrament entre les més de 12.500 persones ateses pel Banc a la nostra comarca. Tot i millorar en conjunt la quantitat i qualitat dels aliments recaptats en relació amb els resultats del 2014, en alguns punts es va aconseguir menys de l'esperat, tant per problemes de logística com, sobretot, per la manca de voluntaris en els supermercats punts de recollida.

És per això que, des de l'organització del Gran Recapte, es demana un cop més la col·laboració de la població per participar al Gran Recapte 2016, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre. L'any passat van ser uns 2.000 voluntaris els que es van mobilitzar en el Gran Recapte, només al Maresme, però en calen més. 

Si voleu formar part d'aquesta iniciativa, us podeu inscriure com a voluntaris al web www.granrecapte.com
o posant-vos en contacte amb el coordinador a Sant Pol: Joaquim Costa (649 85 20 74 - quimcatalonia@hotmail.com)

Temes relacionats
Publicació 07.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina