X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot a punt per a la celebració de la Festa Major d'hivern de Sant Pau!

Encetem el 2017. Un any que pel que sembla políticament ens ha de portar molt bones coses. Ara, però, us vull parlar de les bones coses que des de la regidoria de festes ens han preparat per celebrar la nostra Festa Major d'Hivern: SANT PAU.
 
En el centre de la celebració, com sempre, es troba la fira de Sant Pau que ens oferirà productes artesans de diferents punts del nostre país i serà també un motiu d'acollida de familiars i visitants de pobles veïns.
 
Abans, però, podrem gaudir d'un complert programa d'activitats pensat perquè tots els santpolencs, grans i petits, puguin trobar el seu espai on compartir i celebrar una de les festes que ens uneixen com a poble.
 
Cal dir que l'organització de tots aquests actes no seria possible sense la col·laboració un gran nombre de persones. És per això que un any més hem d'agrair al personal de la Brigada,al  de la Policia Local, a les Entitats del poble, a la Regidoria de Festes i a un munt de voluntaris tot  l'esforç i dedicació que destinen a la Festa de Sant Pau.
 
Desitjo que tots vosaltres gaudiu d'aquesta festa tant santpolenca i que tingueu una bona Festa Major d'hivern.
 
Montserrat Garrido Romera
Alcaldessa

Temes relacionats
Publicació 09.01.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina