L'Ajuntament inicia una campanya de sensibilització contra la proliferació de pintades a Sant Pol

dimarts, 4 Abril, 2017

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar inicia una campanya per fer front al problema de les pintades al mobiliari urbà i a l'entorn natural de la nostra vila; pintades que han anat proliferant en els últims temps, causant un greu perjudici tant a la imatge del nostre poble, com a la resta de poblacions del nostre entorn.

Així, des del consistori es vol conscienciar a la ciutadania d'aquest problema, i especialment al jovent i les famílies, perquè coneguin les conseqüències que comporten aquestes actituds incíviques, i per animar a denunciar aquests fets que perjudiquen i enlletgeixen el poble.

Per això, la campanya se centrarà en les escoles i l'institut, i es difondrà a través dels comerços i a les xarxes socials. Igualment, la regidoria de Medi Ambient destinarà una partida econòmica a la neteja de les pintades. Amb aquestes mesures, l'Ajuntament pretén acabar amb aquesta xacra estètica i ecològica que dóna al poble una mala imatge i que suposa una despesa considerable que paguen tots els veïns i veïnes.

Comparteix aquesta pàgina: