Atenció: Últims dies de gestió gratuïta pels problemes de recepció de TDT pel desplegament del 4G

dimecres, 5 Abril, 2017

Des del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, informen que el desplegament de la tecnologia de telefonia mòbil 4G al nostre poble pot ocasionar problemes en la recepció dels canals de TDT. Per això s'ha habilitat un telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega800.es a la qual podeu adreçar-vos per demanar que se solucioni l'afectació i es restableixi el servei de TDT amb total normalitat.

No obstant, ens informen que en quinze dies finalizarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions.

La tecnologia 4G, que estarà disponible en breu al nostre municipi, permet oferir millors prestacions i cobertura als serveis mòbils, així com una major velocitat de connexió a internet. La prestació d’aquests serveis mòbils sobre la banda de freqüències de 800 MHz pot portar aparellada l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT) dels usuaris del nostre municipi, ja que anteriorment aquesta freqüència s'utilitzava per al servei de TDT.

Per a més informació consulteu la web del Ministeri o el díptic adjunt.

Comparteix aquesta pàgina: