X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Junta de Seguretat presidida pel conseller Jané tanca un 2016 positiu, només enterbolit per l'onada de robatoris a domicilis

La Junta Local de Seguretat anual, que aquest any va ser presidida pel conseller d'Interior Jordi Jané, va tornar a fer un balanç positiu de la situació al municipi. És especialment significativa la millora en relació al trànsit, atès les noves senyalitzacions de les vies, la regulació i els controls, que han portat una major pacificació del trànsit i una disminució dels accidents. També destaca la disminució dels robatoris amb força a l'interior de vehicles, que van baixar un 25%. Tot i així, durant l'any 2016 hi va haver un increment en els serveis policials en relació al 2015 (sobre el 35% de les demandes). També en relació a la seguretat ciutadana es va detectar un augment del 12% dels incidents i va ser especialment significativa l'onada de robatoris amb força a domicilis que es va patir a tot el Maresme, essent el 50% de tots els fets. Igualment van augmentar les infraccions administratives a la Llei 4/2015 de seguretat ciutadana, que han pujat un 10,8%.
Per tant, es valora com a positiu l'any 2016, atès que Sant Pol està per sota de la mitja de tota l'àrea metropolitana, tenint únicament com a fet negatiu l'onada de robatoris a domicilis, encara que la investigació d'aquests fets va donar els seus fruits, amb la detenció de diferents grups organitzats i amb una taxa de resolució del 19,5%.

Temes relacionats
Publicació 05.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina