Sant Pol se suma a la campanya "Fes un gest per l'ELA"

dijous, 15 Juny, 2017

L'Ajuntament de Sant Pol s'ha adherit a la campanya amb motiu del Dia Mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica, que se celebra el pròxim dia 21 de juny. Amb el lema "Fes un gest per l'ELA", la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls impulsa aquesta iniciativa solidària per donar a conèixer la malaltia i els projectes que s'impulsen per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d'ELA.

Per això, es convida a tota la ciutadania a sumar-se a la campanya fent-se una fotografia amb el gest per l'ELA i penjant-la a les xarxes socials. Es tracta de posar la mà dreta amb els dits polze i índex en forma de lletra L. Tothom que participi en la campanya pot utilitzar els hashtags #fesungestperlela #fesungestperlela2017 #fundaciomiquelvalls #diamundialela #ela.

La Fundació Miquel Valls és una entitat privada sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l'ELA i les seves famílies de tot el territori català, així com per lluitar contra la malaltia, fomentant la investigació i donant-la a conèixer a la societat en general.

Comparteix aquesta pàgina: