Fes-te voluntari al Gran Recapte de Sant Pol

dijous, 9 Novembre, 2017
El Banc dels Aliments necessita voluntaris per la novena edició de la seva coneguda campanya de recollida
Si teniu esperit solidari, podeu col·laborar a la campanya d’enguany que durant tres dies es portarà a terme a Sant Pol. Tot i que el Gran Recapte es farà arreu de  Catalunya els dies 1 i 2 de desembre, aquí al municipi s’allargarà un dia més perquè el diumenge 3 al matí també es podran fer aportacions als punts de recollida.

Abans però que comenci la campanya, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya han fet una crida a la societat perquè necessiten persones que contribueixin a la massiva recollida d’aliments bàsics que es farà el mes vinent.

El lema del Gran Recapte d’enguany, “Tones de voluntat”, apel·la a la voluntat, terme que defineixen a la campanya diversos personatges reconeguts del món de l’esport, artistes, empresaris i altres persones anònimes. En aquests moments, els Bancs dels Aliments atenen 209.441 persones arreu de Catalunya. Tot i la davallada d’usuaris dels dos darrers anys, cal no abaixar la guàrdia perquè encara són moltes les persones que no poden accedir a una dieta suficient, segura i saludable. És per això, que aquest any es requereixen uns 25.000 voluntaris per cobrir més de 2.500 punts de recollida a tot Catalunya.

Si voleu formar part d'aquesta iniciativa, us podeu inscriure com a voluntaris al web www.granrecapte.com o posant-vos en contacte amb el coordinador a Sant Pol: Joaquim Costa (Tlf. 649 85 20 74 - quimcatalonia@hotmail.com)

 

Comparteix aquesta pàgina: