X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Aconsegueix el teu certificat de Manipulador d'Aliments

Ara tens l'oportunitat de realitzar el taller de manipulació d'aliments reconegut pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

El proper 28 de desembre es realitzarà un curs cofinançat per l'Ajuntament de Sant Pol amb el que es podrà obtenir el certificat de Manipulador d'Aliments. Es tracta d'un taller que tindrà una durada de 4 hores i que es durà a terme entre les 9:30 i les 13:30 hores. Durant aquestes hores lectives, l'assistent aconseguirà els coneixements necessaris en matèria d'higiene alimentària per poder desenvolupar qualsevol activitat laboral on hi hagi un contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

El propòsit d'aquest curs sobre normes de manipulació és proporcionar una informació clara i de fàcil comprensió que permeti a les persones que preparen aliments conèixer els possibles perills que s'hi associen i la manera d'evitar-los.

La única aportació que haurà de fer la persona interessada serà de 10€ en concepte d'inscripció. El lloc on es desenvoluparà el curs serà a Ca l'Arturo i tothom qui estigui interessat s'haurà d'inscriure prèviament a l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, de manera presencial de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores o bé trucant al telèfon 93 760 04 51.
 

Publicació 11.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina