X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La cursa de Sant Esteve aplega santpolencs i santpolenques de totes les edats

La carrera es va organitzar per edats en cinc grups, on la participant més petita comptava amb dos anys i el més gran amb 65.

El 26 de desembre va tenir lloc la tradicional cursa de Sant Esteve, una cursa on l'esport  va ser el protagonista indiscutible.  A la categoria Open, on corrien els adults, qui va recórrer més ràpidament els 1.714 metres va ser l'Àlex Arozamena, de 38 anys i amb un temps de 6'01''. En aquesta mateixa categoria, també van córrer la cursa l'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i el Regidor d'Esports, Dani Comas.

Qui va recórrer els 900 metres de la categoria de l'ESO en 3'09'', quedant en primera posició, va ser en Xavi Arqué, de 12 anys. D'altra banda, l'Arnau Antón, de 10 anys, es va posar al capdavant de la carrera en 4'03'', on participaven altres nois i noies de la categoria de 4t, 5è i 6è. Tanmateix, el Cicle Inicial de 1r, 2n i 3r havia de recórrer 400 metres, 500 metres menys que la categoria que els seguia. En aquest apartat, el guanyador va resultar l'Enric Ortega, un nen de 8 anys que es va posicionar el primer de la cursa pel seu temps, 1'15''.

Pel que fa  als infants de P3, P4 i P5, en Lucas Deneumostier va ser el més veloç, recorrent els 150 metres que tenia aquesta categoria. En Lucas, de 5 anys, va acabar la cursa en 37''.

Disposeu de les classificacions completes en els documents adjunts.
 

 
 

Temes relacionats
Publicació 28.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina