Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Aquest cap de setmana es viuran dos dies molt intensos al nostre municipi, on les millors disfresses es veuran recompensades.

Oficialment, Carnestoltes començarà enguany a Sant Pol aquest dissabte 10 de febrer a les 5 de la tarda amb una xocolatada que es farà a la plaça de l'Hotel. Acte seguit, sortirà des del mateix punt la tradicional Rua de Carnestoltes d'aquest 2018 i que anirà acompanyada dels ritmes contagiosos de la Big Bang Valona.

La Rua finalitzarà a l'envelat del Parc del Litoral, on a les 19 hores començarà l'espectacle infantil «Carnestolejant», que finalitzarà cap a les 8 del vespre per donar pas al sopar que anirà a càrrec del Trencall. A continuació, però en aquest cas a la plaça de la Vila, el Rei Carnestoltes llegirà el seu pregó des del balcó de l'Ajuntament a les 9 del vespre.

Serà a les 10 de la nit i a l'envelat, quan coneixerem qui seran els guanyadors del concurs de disfresses i comparses d'enguany. Un concurs on es podrà participar sense realitzar inscripció prèvia i on total s'entregaran 5 premis. El guanyador del 1r Premi obtindrà un premi en metàl·lic de 100€, 1 nit d'hotel a Andorra La Vella, més entrada espectacle per a 2 persones, un menú per a 2 persones al Restaurant Can Talamàs, així com també 50€ en vals de compra i una panera. El 2n Premi s'emportarà 50€, un menú per a dues persones al Restaurant Voramar, 50€ en vals de compra i una altra panera. Qui aconsegueixi el 3r Premi, aconseguirà 50€, un menú per a dues persones al Restaurant La Casa Nostra, 50€ en vals de compra i 1 panera. Pel que fa al 4t i 5è Premi, rebran la mateixa compensació: 50€, un menú per a dues persones al Restaurant Can Talamàs, 25€ en vals de compra i 1 panera. La vetllada finalitzarà a les 11 de la nit, també a l'envelat, amb el Ball de Carnaval amb el grup «The Soul tans».

A l'endemà, diumenge 11 de febrer, tothom qui vulgui podrà reservar taula al dinar popular que es fa cada any al carrer Nou. Les inscripcions s'han de realitzar a Foto Sauleda i Ca l'Arau. Tot seguit, Toni Balam Grup posarà el punt i final d'aquest Carnestoltes 2018 fent ballar als presents amb el Ball de Carnaval.

Publicació 05.02.2018