La borsa de treball de Promoció Econòmica t'ofereix dues noves ofertes de feina

dijous, 26 Abril, 2018
Actualment, la borsa de treball de l'Oficina de Promoció Econòmica compta amb dues oportunitats laborals per a perfils diferents.

Amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament econòmic de la nostra població, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Pol posa a la vostra disposició una sèrie de serveis que us ajudaran a cercar, o simplement millorar, la vostra feina.

El funcionament de la BORSA DE TREBALL és el següent: 

  • Atendre a qualsevol persona que cerca feina. Ajuda en l'elaboració del CV
  • Orientar a la persona per trobar feina segons el seu perfil
  • Facilitar el telèfon i l’adreça de tots els Serveis de Promoció Econòmica de les poblacions veïnes amb l’objectiu d'obrir el màxim número de portes als usuaris/es
  • Seguiment i intermediació entre les ofertes i les demandes que les empreses adrecen a la Regidoria  
En aquests moments, una empresa de jardineria de Sant Pol necessita 1 oficial o peó de jardineria per realitzar tasques de manteniment i/o construcció de jardins. Per accedir a la plaça s'han de complir unes condicions específiques que trobareu al document adjunt. Entre d'altres requisits, els aspirants han de tenir entre 18 i 29 anys i demostrar formació acadèmica relacionada amb el lloc de treball. En aquest cas, si voleu presentar les vostres candidatures, podeu fer-ho presencialment fins el  proper 7 de maig, de 9 a 14 hores,  a l'Oficina de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. 

Una altra de les vacants que hi ha disponibles a la borsa de Promoció Econòmica és la que ofereix l'empresa Catalan Holidays, S.L., que necessita una dona major de 20 anys per dur a terme tasques administratives i d'atenció al públic. Per accedir-hi, cal tenir la diplomatura de Turisme, ésser bilingüe en anglès i tenir un nivell alt de francès, entre d'altres condicions indispensables. Cal que totes les persones interessades contactin amb l'Oficina de Promoció Econòmica abans del dimecres 9 de maig per presentar el seu CV Ii participar al procés de selecció. 
 

Comparteix aquesta pàgina: